Klikbare dakbedekking

Het Roofclix dakbedekkingssysteem bestaat uit cassettes die via klikstukjes aan elkaar geklikt worden. Ieder klikstuk staat op een voetje, waardoor een systeem van drie componenten ontstaat: op het oorspronkelijk dak wordt een laag voetjes geplaatst waarop de Roofclix cassettes geklikt worden.

Zonnepanelen worden vaak direct op de dakbedekking geplaatst, zonder rekening te houden met de conditie of leeftijd van de dakbedekking. Zonnepanelen gaan zeker 25 tot 30 jaar mee, maar de meeste dakbedekkingen hebben een verwachte levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar. Roofclix kan hoge, extra kosten bij dakrenovatie voorkomen. Daarnaast genereren zonnepanelen die op Roofclix zijn geplaatst een hogere opbrengst, omdat lucht boven de Roofclix koeler is dan lucht boven de dakbedekking.

De voordelen van de combinatie zonnepanelen en Roofclix op een rij: - geen extra (de)montagekosten van zonnepanelen als gevolg van tussentijdse dakrenovatie; - hogere opbrengst van de zonnepanelen; - uitstekende bescherming van de dakbedekking tijdens het monteren en onderhoud van de zonnepanelen.

Status: in ontwikkeling
Website: www.roofclix.nl 

Powered by: