Nieuws

18-12-2018 Challenge Power Tower

De energietransitie is in volle gang. Toch is het lastig om innovatieve producten en concepten op de markt te brengen. HMO wil innovaties aanjagen door ze een podium te bieden in de vorm van een iconische en futuristische proeffabriek: de Power Tower. Bouw jij mee aan deze Power Tower?

De innovaties mogen zich richten op de volledige breedte van de opwekking en opslag van elektrische energie. HMO wil duurzame innovaties in de energietransitie stimuleren en treedt hierbij op als launching customer. Dat betekent dat HMO de rol van opdrachtgever inneemt, die met een koop- of leaseovereenkomst het product gaat aanschaffen. Lees de brochure voor alle info en meld je aan voor 4 maart 2019.

6-7-2018 Launching Customership in beeld

Op 6 juli opende gedeputeerde Eddy van Hijum Gebouw N in Hengelo. HMO transformeerde het karakteristieke gebouw tot een moderne werkomgeving binnen het High Tech Systems Park.

Tijdens deze ontwikkeling kwam HMO in contact met verschillende innovatieve bedrijven. Enkele daarvan werden betrokken bij Gebouw N. In deze video presenteren zij zich.


Powered by: